JO17-1 onderuit tegen La Premiere

Twenthe JO17-1 heeft de thuiswedstrijd met La Premiere verloren. De uitploeg was effectiever in het afmaken van de kansen.

Na twintig minuten kwam La Première op een 0-1 voorsprong. Een voorzet vanaf de linkerkant werd door de spits hoog in het doel binnengeschoten. In de 25e minuut verdubbelde de uitploeg de score bijna, maar de paal stond een tweede treffer in de weg. Ondanks een aantal grote kansen voor onze JO17-1 wilde de bal er niet in, ruststand 0-1.

De tweede helft startte verschrikkelijk voor JO17-1. Al na tien seconden lag de bal achter doelman Guus, 0-2. Een kwartier na rust werd het zelfs 0-3 voor de uitploeg, nadat de bal eerst nog op de lat belandde. Ondanks dat keeper Guus ten Berge nog een penalty keerde, werd het niet meer spannend. In de slotfase werd het eerst nog 0-4, waarna gastspeler Teun Blokhuis met een goal de eindstand op 1-4 bepaalde.

Bericht geplaatst op zaterdag 7 oktober 2023 om 14:14u07-10-2023 @ 14:14u | Link