Twenthe verplettert Zenderen Vooruit

Twenthe heeft zondagmiddag met 7-1 gewonnen van hekkensluiter Zenderen Vooruit. Het grootste verschil was in de eerste helft al gemaakt (5-0).

Na twaalf minuten kwam Twenthe op voorsprong. Een enorme blunder van de doelman zorgde ervoor dat het schot van Jikke Horselenberg binnen stuiterde. Na ruim een kwartier spelen was het Stijn Jeurlink die via de binnenkant van de paal de 2-0 op het scorebord zette. Een fout in de opbouw leidde twee minuten later tot de aansluitingstreffer van de uitploeg. Na een half uur was de marge weer ruim, dankzij twee identieke goals. Stijn Jeurlink werd diep gestuurd en bereikte met een afgemeten voorzet respectievelijk Dani Hilhorst en Jeffrey Asbroek. Na 33 minuten ging de bal op de stip na een overtreding op Jeffrey Asbroek. Hij raakte op het oog flink geblesseerd en de verwachting is dat hij tenminste enkele weken moet missen. Dani Hilhorst schoot de strafschop binnen en zo werd het 5-1.

Na rust was het tempo bij de Tricolores in eerste instantie niet hoog genoeg om de uitploeg nog verder pijn te doen. Na zeventig minuten gebeurde dat alsnog. Jelmer Plegt schoot raak vanuit een corner. Een kwartier voor tijd was het slotakkoord voor Stijn Jeurlink. Matteo Weurding schoot op de paal, waarna de bal via de knie van Stijn binnenviel. Een simpele overwinning voor de mannen van Mark Bolink, die volgende week uit bij Vosta in actie komen. Die ploeg heeft de weg naar boven gevonden en wist onder andere te winnen van Diepenheim en Hoeve Vooruit.

Bericht geplaatst op maandag 4 maart 2024 om 11:49u04-03-2024 @ 11:49u | Link