JO19-1 doet zichzelf tekort tegen koploper

Twenthe JO19-1 heeft met 2-2 gelijkgespeeld tegen Markelo. In extremis kregen de Tricolores de gelijkmaker tegen.

De eerste helft was fantastisch van de kant van de thuisploeg. Het zat echter niet mee. De lat stond een treffer twee keer in de weg, de paal één keer en ook werd twee keer alleen voor de keeper gemist. De ruststand was ondanks alle kansen dus 0-0. De tweede helft was moeizamer van Goorse kant. Ondanks veel inzet verloren de jongens van interim-trainer Remco Kingma de controle op de wedstrijd. Na ruim een uur kopten ze ook nog ongelukkig een bal in eigen doel uit een hoekschop, waardoor het 0-1 werd. In de slotfase zette Twenthe alles op alles om een resultaat te halen. Eerst schoot Stein Vaarhorst van dichtbij de 1-1 binnen en drie minuten voor tijd kwamen ze zelfs op voorsprong. Julian Timmer schoot een terugetrokken voorzet knap laag binnen, 2-1. In de vijfde minuut van de blessuretijd moest Twenthe toch capituleren. Een scrimmage uit een hoekschop werd van dichtbij binnengeschoten. Een zure tegentreffer, want daardoor blijft het initiatief voor het kampioenschap bij de ploeg uit Markelo liggen. Maandag komt Twenthe JO19-1 weer in actie, dan in en tegen Bentelo.

Bericht geplaatst op zaterdag 2 december 2023 om 17:48u02-12-2023 @ 17:48u | Link