Twenthe verplettert Vosta

Twenthe heeft thuis tegen Vosta met 14-0 gewonnen. Vanaf minuut 1 was het een ongelijke strijd. De wedstrijd begon al twintig minuten later, omdat de ploeg uit Enschede werkelijk alle spullen was vergeten. Vanwege de vele goals geen uitgebreid verslag, maar slechts een korte beschrijving van de goals.

`1 1-0. Na 30 seconden lag de eerste van velen er al in. Jikke Horselenberg schoot vanaf randje zestien hard en hoog raak.

`17 2-0. Stijn Jeurlink scoort na een individuele actie dwars door de verdediging.

`28 3-0. Jeffrey Asbroek kapt zijn man uit en schiet laag in de korte hoek raak.

`34 4-0. Voorzet van Daan de Lat, keeper is te laat, Jikke Horselenberg attent.

`36 5-0. Lage voorzet Stijn Jeurlink, Mart Lammertink tikt bij de tweede paal eenvoudig binnen.

`39 6-0. Solo van Stijn Jeurlink die teruglegt op Mart Lammertink.

`52 7-0. Daan de Lat die bij de eerste paal uit een corner binnenknikt.

`56 8-0. Schot Jeffrey Asbroek in de korte hoek vanaf de rand van de zestien

`63 9-0. Stijn Jeurlink tikt van dichtbij binnen vanuit een hoge voorzet

`80 10-0. Het scorebord kan de stand niet meer aan. Jeffrey Asbroek tikt van dichtbij binnen.

`82 11-0. Luuk Freriksen scoort in de verre hoek na een dieptebal.

`86 12-0. Dani Hilhorst schiet raak vanuit een vrije trap.

`90 13-0. Lage voorzet Luuk Freriksen, Stijn Jeurlink tikt binnen

`90 14-0. De keeper komt uit en werkt de bal weg. Jeffrey Asbroek schiet van veertig meter raak.

Bericht geplaatst op zondag 15 oktober 2023 om 16:00u15-10-2023 @ 16:00u | Link