Tweede boekt ruime zege op Vogido

Twenthe 2 heeft een ruime zege geboekt op Vogido 2. Op een natte zondagmorgen was de eindstand 0-4. Die uitslag had nog hoger uit kunnen vallen, ware het niet dat de Enschedese grensrechter met de vlag in de lucht wakker was geworden en dat zo`n 90 minuten wist vol te houden.

In een open wedstrijd kregen beide ploegen mogelijkheden voor het doel. Na negen minuten was het Twenthe dat op voorsprong kwam. Een uitstekende één tweetje tussen Jelmer Plegt en Stijn Slag bleef eerstgenoemde ijzig kalm en schoof de bal van dichtbij de hoek in, 0-1. In het vervolg van de eerste helft had Twenthe wel een overwicht, maar echt grote kansen hebben beide ploegen niet meer gehad.

De start van de tweede helft was prima voor het tweede. Na twee minuten stak de speciaal uit Hongarije teruggekomen Lars Veehof het veld door het midden over en schoot de bal prachtig in de kruising. Grote kansen voor Wouter Leusink en Mark Nijland werden daarna gemist. Tien minuten na rust werd het wel 0-3. Na een mooie aanval schoot Wouter Leusink op aangeven van Jelmer Plegt van dichtbij raak. Een kwartier voor tijd werd het zelfs 0-4, toen Mark Nijland met een fantastische hakbal Wouter Leusink bediende, die de bal rustig in de verre hoek schoot.

Bericht geplaatst op zondag 5 november 2023 om 12:45u05-11-2023 @ 12:45u | Link