vv Twenthe

Hoofdsponsor: Tricolores Support Groep

Wij zijn de tricolores gehuld in 't rood-wit-blauw...

Nieuws

Tom H. de grote man bij Twenthe 5

Het 5e van vv Twenthe heeft gisteravond Markelo 7 met maar liefst 8-0 opzij gezet. Grote man aan de kant van vv Twenthe was Tom Heijmer, als verdedigende middenvelder lijkt hij eindelijk zijn plek te hebben gevonden. Zijn optreden was vlekkeloos en Markelo wist er geen raad mee, het enige minpuntje was dat hij niet wist te scoren. 

Wat betreft de doelpunten viel vooral de naam van Stef Ringersma op, die ook een geweldige wedstrijd speelde... maar liefst 3 doelpunten wist hij te produceren (allen met het hoofd). Elk doelpunt kwam voort uit een strakke corner van Fabian Plat. 

De overige doelpunten kwamen van Mark Morsink (geweldig uitgespeelde counter, die door Mark zelf was ingezet), Ronny Linthorst (schoot op goal, en de keeper wist zich er geen houding mee), Roy Bergsma (ook een strakke voorzet van Fabian P., welke Roy mooi binnen schoot), Mark Wessels (geweldige vrije trap in 1 keer binnen geschoten, moet wel bij gezegd worden dat de keeper al op de knieën lag voordat Mark de bal raakte...) en de laatste goal kwam op naam van Martin Maats die een door Mark Morsink versierde penalty mocht nemen. Martin Maats had beloofd zijn voetbal schoenen aan de wilgen te hangen mocht hij ooit een penalty missen... helaas wist hij te scoren. 

Tot slot een groot compliment voor interim leider Roy Morsink, zonder enige diploma`s wist hij het 5e naar de eerste overwinning van het seizoen te coachen. Aanstaande zondag voetbalt het 5e thuis tegen Enter 5, bij winst zijn ze door in de beker!

Bericht geplaatst op vrijdag 15 september 2017 om 00:59u15-09-2017 @ 00:59u | Link