Twenthe D1 krijgt een lesje in effectiviteit

Twenthe D1 verloor vandaag met 1-3 van Markelo D1. Verrassend als je de eerste helft hebt gezien. Twenthe D1 was de betere ploeg en kreeg 100% kansen, maar de kansen werden niet omgezet in doelpunten. Markelo heeft niet veel kansen nodig en de enige goede kans in de 1e helft werd nog voor rust gescoord.

Met een 3-1 voorsprong aan het einde van de wedstrijd begon Markelo tijd te rekken. De druk van Twenthe D1 was immens, maar het lukte Twenthe D1 niet om te scoren.

Twenthe kreeg 6 grote kansen en scoorde er 1.

Markelo kreeg 4 grote kansen en scoorde er 3.

Toch, iedere week worden de jongens sterker. Individueel en als team. Iedere week sterkere tegenstanders en deze week de koploper, maar vanaf volgende week gaan ze meer en meer tegenstanders verslaan. Daarvan ben ik overtuigd. Je kan erop wachten.

Bericht geplaatst op maandag 31 oktober 2016 om 19:11u31-10-2016 @ 19:11u | Link